Om Everenergy

Vi vill accelerera omställningen till ett
hållbart samhälle

Med rötter i vårt systerbolag Alight Energy som erbjuder solel till stora företag startades Everenergy. Vårt syfte är att möjliggöra evig energi. Vi vill accelerera omställningen till förnybar energi i Sverige med långsiktigt hållbara affärer. Både ur ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv.

Vi värdesätter kvalitet. Alla komponenter i våra anläggningar håller toppklass. Montering sker självklart enligt byggstandard och våra montörer tillhör Sveriges bästa för att säkerställa att våra anläggningar har hög effektivitet och säkerhet år efter år. Vi använder oberoende besiktningsmän som kontrollerar alla anläggningar. Allt för att få hållbara och effektiva solcellsanläggningar.

Möt teamet

David Lukinius
Kanalpartneransvarig & Grundare

david@everenergy.se
+46 70 540 25 35

Henrik Lundwall
Säljare & Grundare

henrik@everenergy.se
+46 70 768 63 22

Emil Sund
Analys & Projektledning

emil@everenergy.se
+46 79 100 22 58

Erik Eklund Källmén
Junior Legal Advisor

erik@everenergy.se
+46 08-501 187 02

Julia Jensen Ivegren
Analytiker

Julia@everenergy.se
+46 08-501 187 02

Maria Kolte
Junior Analys och Projektledning

maria@everenergy.se
+46 08-501 187 02

Henrik Dahl
Affärsutvecklare

Henrik.Dahl@everenergy.se
+46 08-501 187 02

Daniel Svedin
Teknisk analytiker

daniel.svedin@everenergy.se
+46 08-501 187 02

Om oss

Everenergy är ett bolag med starkt fokus. Liksom vårt systerbolag Alight Energy AB , som är en av Sveriges ledande solcellsbolag, är vi fokuserade på att få egenproducerad grön energi lättillgängligt. Det gör vi genom att utveckla enkla och effektiva affärsmodeller. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska få en kort beslutsväg till solceller samtidigt som vi levererar solcellsanläggningar av toppkvalitet.

För att nå de nationella målen om 100 % förnybar elproduktion år 2040 startades ett statligt initiativ för att påskynda omställningen.

Everenergy bildades som en del av initiativet för att möjliggöra idén om klimatsmarta och bekymmerfria lösningar för bostäder. Våra anläggningar finansieras genom Infranode som investerar ansvarsfullt i infrastruktur i Norden. Infranodes fond finansieras i sin tur av ledande institutionella aktörer och pensionsfonder såsom Folksam, Fjärde AP-fonden och KPA pension. Everenergy är utvald att på ett ansvarsfullt sätt bygga och förvalta dessa anläggningar.

Våra samarbetspartners

Everenergy bidrar till mål 7, 9 och 11 i FN hållbarhetsmål

Kontakta oss

Vi på Everenergy är kunskapsledande inom solceller och andra energilösningar. Vi är en betrodd partner för fastighetsägare. Vi ser solceller ur ett större perspektiv som gör att din organisation kan få ut största möjliga värde av er energi och hållbarhetssatsning.

Fyll i kontaktformuläret här nedan för att komma i kontakt med oss idag!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.