En bättre värld

Everenergy är ett dotterbolag till Eneo Solutions (länk www.eneosolutions.se), en ledande aktör inom Solcellsmarknaden i Sverige, som erbjuder kompletta och prisvärda lösningar inom sol- och geoenergi till företag och organisationer som vill vara ledande föredömen inom hållbarhet.

Vi på Everenergy har ett liknande erbjudande med den skillnad att vi vänder oss till bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Endast det bästa är gott nog för oss. Vi säkerställer att alla komponenter i våra anläggningar håller toppklass både ur en kvalité och hållbarhetssynpunkt. Montering sker självklart enligt byggstandard och vi använder Sveriges bästa montörer för att säkerställa att våra anläggningar är i topptrim år efter år. Självklart använder vi oberoende besiktningsmän för att säkerställa att allt gått rätt till.

Vår verksamhet är till stor del finansierad av medel från investeringsplattformen Infranode. En miljöfond som har hållbarhet i fokus och investerar i samhällsviktig infrastruktur i Norden. Bakom Infranode står starka finansiella aktörer som Folksam, KPA Pension och Europeiska investeringsbanken.

Everenergy ägs och drivs av oss som jobbar i företaget. Vi har alla ett starkt miljöengagemang och gör vad vi kan för att dra våra strån till stacken även privat. Som att cykla, samåka, källsortera och klimatkompensera våra flygresor.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du vill ha offert från oss eller om du bara har frågor kring solceller.
nyfiken@everenergy.se
08-501 187 02
Eller följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/everenergy.se/

David Lukinius

Henrik Lundwall

Anna Strand

Gisela Norman

Sun