Vi ska hjälpa Sveriges och Europas boende!

Everenergy ska hjälpa Sveriges och Europas boende igenom energiomställningen och att ta sig an de globala målen för hållbar utveckling.

Vi är glada och stolta över att vi nu kan presentera vårt nya energierbjudande med solceller, IMD (gemensam el), laddstolpar och batterier som abonnemang. Everenergy erbjuder en one-stop-shop för dig som fastighetsaktör – detta innebär att flera tjänster kan samlas i en gemensam process och under en kostnadspost.

Enligt Sveriges bostadsrättsrapport 2022 (framtagen av SBC) efterfrågar de boende solceller, laddboxar, och IMD (gemensam el). I rapporten framgår även att bostadsrättsägare vill ha hållbara lösningar med en stor majoritet vill inte betala för dem. I det läget fyller vårt abonnemangserbjudande en viktig funktion.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri kalkyl!

Exempel på områden där Everenergy kan hjälpa er:

  • Fastighetsägare: Everenergy kan hjälpa dig som fastighetsägare att komma igång med din solcellssatsning samt installation av våra andra gröna energitjänster. Genom att energirenovera dina fastigheter tillsammans med oss kan du sänka dina driftskostnader idag och imorgon.
  • Fastighetsutvecklare: Everenergy kan komma in redan i projekteringsstarten och hjälpa till att planera för en kostnadseffektiv solcellsanläggning samt våra andra gröna energitjänster. Vårt erbjudande håller nere kostnaderna för entreprenören och avgifterna för dem som ska bo i fastigheten. 
  • Fastighetsförvaltare: Vi kan förutom att erbjuda förstklassig projektledning vid solcellsinstallationer också bland annat hjälpa till att gå över till gemensam el genom IMD och installera laddstolpar samt batterier hos era kunder. 

Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret nedan!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.